Γκλαβίνης Κόσμημα, Κοσμήματα και Ρολόγια, Βόλος

Το κοσμηματοπωλείο Γκλαβίνης Κόσμημα δραστηριοποιείται στο χώρο των κοσμημάτων και των ρολογιών από το 1995, παρέχοντας υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση. Στο χώρο λειτουργεί εργαστήρι χρυσοχοΐας για την επισκευή την συντήρηση αλλά και τη σχεδίαση νέων κοσμημάτων και αξεσουάρ.

Με απόλυτη συνέπεια και ευθύνη απέναντι σας, δημιουργήσαμε το νέο διαδικτυακό μας κατάστημα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ακολουθωντας πάντα τις σύγχρονες διεθνείς αλλά και εγχώριες τάσεις το κοσμηματοπωλείο Γκλαβίνης είναι ο ιδανικός προορισμός για τις αγορές σας.

Συνδυάζοντας την εμπειρία πολλών ετών με την υψηλή ποιότητα, δημιουργούμε τις επιθυμίες σας και κάνουμε τις στιγμές σας μοναδικές με τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα και ρολόγια.

Στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πάνω από 2.000 κωδικούς προϊόντων σε άμεση διαθεσιμότητα και μοναδικές τιμές. Βέρες γάμου, δαχτυλίδια αρραβώνων, μονόπετρα δαχτυλίδια, ρολόγια χειρός, βραχιόλια, αλυσίδες, κολιέ, σκουλαρίκια, σταυροί βάπτισης για κορίτσια και αγόρια, κωνσταντινάτα, αξεσουάρ και δώρα βάπτισης και γάμου.

glavinis kosmima outdoors

Βρείτε μας στο Χάρτη